AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın ayağı yalamak

Kahve falında kadın ayağı yalamak

Kahve falında kadın ayağı yalamak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın ayağı yalamak gördüyseniz:

  • Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kadın ayağı yalamak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayağını yalamak edilen duaların kabul olacağına, yeni bir eve sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı yalamak mutsuz ve huzursuz olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak yalamak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında kadının organını yalamak maneviyata daha çok önem verileceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulur.

Kahve falında kadını yalamak dini vecibelerini yerine getireceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın uzvu yalamak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, gönül kapılarını açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir