AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak yalamak

Kahve falında ayak yalamak

Kahve falında ayak yalamak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak yalamak gördüyseniz:

  • Gerilimli ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında birinin ayağını yalamak kötü olaylar ile karşılaşacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın ayağı yalamak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmağı yalamak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak yalamak işinden ve hayatından geri kalacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yaladığını görmek şansının her zaman yaver gideceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz şeker yalamak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında parmak yalamak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir