AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini yalamak

Kahve falında eşini yalamak

Kahve falında eşini yalamak feraha ermeye, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini yalamak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat haraket edebileceksiniz.

Kahve falında eşini yalamak ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin organını yalamak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunu yalamak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında köpek yaladığını görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında koyunun elini yaladığını görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında toz şeker yalamak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında ayak yalamak uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir