AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağını kırdığını görmek

Kahve falında birinin ayağını kırdığını görmek

Kahve falında birinin ayağını kırdığını görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin ayağını kırdığını gördüyseniz:

  • Maddi, mental veya fiziksel içerikli konularda atacağınız adımlar takdir almanızı sağlayabilir.

Kahve falında birinin ayağını kırdığını görmek işini kaybedeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birşey kırdığını görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında televizyon kırdığını görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işarettir.

Kahve falında kırda koşmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Kahve falında cam kırdığını görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında kırda çiçek toplamak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem kırdığını görmek işlerin devam edeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine işarettir.

Kahve falında tahta kırdıgını görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir