AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon kırdığını görmek

Kahve falında televizyon kırdığını görmek

Kahve falında televizyon kırdığını görmek elinin darlığa düşeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, yeterli kimse haline geleceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sağlığın da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında televizyon kırdığını gördüyseniz:

  • Olaylar üzerinize biraz peş peşe geliyor.

Kahve falında televizyon kırdığını görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında fasulye kırdığını görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bit kırdığını görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayna kırdığını görmek onların mutlu haberlerini alacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kalem kırdığını görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, işlerinin ağırlaşacağına inanılır.

Kahve falında tütün kırdığını görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında duvar kırdığını görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin odun kırdığını görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir