AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem kırdığını görmek

Kahve falında kalem kırdığını görmek

Kahve falında kalem kırdığını görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, geniş geniş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem kırdığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle paylaşabileceğiniz değerli bilgileriniz var.

Kahve falında kalem kırdığını görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camı kırdığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zorlukların kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar kırdığını görmek onurlu bir yaşam süreceğine, haneden birinin ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının odun kırdığını görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ceviz kırdığını görmek arabuluculuk yapılacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kırdığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birşey kırdığını görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir