AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırda koşmak

Kahve falında kırda koşmak

Kahve falında kırda koşmak heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kırda koşmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya iş yerinizde sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırda koşmak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine rivayet eder.

Kahve falında odun kırdığını görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kısa sürede başarısının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün kırdığını görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kırdığını görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar kırdığını görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayna kırdığını görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulur.

Kahve falında kırda gezmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir