AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kırdıgını görmek

Kahve falında tahta kırdıgını görmek

Kahve falında tahta kırdıgını görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kırdıgını gördüyseniz:

  • Evinizde maddi durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında tahta kırdıgını görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında fındık kırdığını görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına işarettir.

Kahve falında bit kırdığını görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi dişini kırdığını görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ayağını kırdığını görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına inanılır.

Kahve falında kırda çiçek görmek hakkıyla kazanca, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fasulye kırdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir