AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağına su dökmek

Kahve falında birinin ayağına su dökmek

Kahve falında birinin ayağına su dökmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ayağına su dökmek gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız sununda bütçenizde büyük bir delik açmış olursunuz.

Kahve falında ayağa su dökmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklara su dökmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının ayağına su dökmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işarettir.

Kahve falında ayaklarına su dökmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin ayağına su dökmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına su dökmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, şansın kapanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün eline su dökmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin başına su dökmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir