AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklara su dökmek

Kahve falında ayaklara su dökmek

Kahve falında ayaklara su dökmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalettir.

Kahve falında ayaklara su dökmek gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Kahve falında ayaklarına su dökmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağına su dökmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağına su dökmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına su dökmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa su dökmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklara su dökmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında baştan aşağı su dökmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine su dökmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir