AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına su dökmek

Kahve falında ayağına su dökmek

Kahve falında ayağına su dökmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına su dökmek gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Kahve falında ayaklara su dökmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, işsiz ise işe gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ayağına su dökmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, parasının ve malının artacağına inanılır.

Kahve falında ayağa su dökmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ayağına su dökmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarına su dökmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulur.

Kahve falında ayağına su dökmek ayrılık yaşanacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıya su dökmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında sürahiden su dökmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir