AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa su dökmek

Kahve falında ayağa su dökmek

Kahve falında ayağa su dökmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, malının da eksilmeyeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağa su dökmek gördüyseniz:

  • İstemeden sarf ettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Kahve falında başkasının ayağına su dökmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ayağına su dökmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklara su dökmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine işaret eder.

Kahve falında ayağa su dökmek işlerin kara geçeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına su dökmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarına su dökmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin eline su dökmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçeklere su dökmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir