AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarına su dökmek

Kahve falında ayaklarına su dökmek

Kahve falında ayaklarına su dökmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, her zaman çok mutlu olacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarına su dökmek gördüyseniz:

  • Pek çok parça yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında ayaklarına su dökmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayağına su dökmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağa su dökmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, elinize para geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağına su dökmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalettir.

Kahve falında ayaklara su dökmek canını ve malını garanti altına alacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ayağına su dökmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Kahve falında klozete su dökmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına inanılır.

Kahve falında birinin üzerine su dökmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir