AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek

Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek

Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, ailesini kaybedeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sayılacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kötü günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklarınızı, bir iş birliğini ya da başka bir düzenlemeyi ilgilendiren konularda veya parasal bir mevzuda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek hayallere kavuşulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ayağa çorap giymek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının ayağında çorap görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında çorapsız ayak görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir