AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında siyah çorap görmek

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, rahat bir hayatı olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağında siyah çorap gördüyseniz:

  • Saygınlık göreceksiniz.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağından çorap çıkardığını görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, her açıdan farklılıklar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağında çorap görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir