AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağında çorap görmek

Kahve falında başkasının ayağında çorap görmek

Kahve falında başkasının ayağında çorap görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, zorluklarının biteceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, yeni yollara girileceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağında çorap gördüyseniz:

  • Yaşamınızı güvenceye almak için riske atılmak gerekiyorsa bunu yapmaya çalışın.

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ayağından çorap çıkarmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında çoraplı ayak görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorapsız ayak görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağını çorapsız görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ayağında çorap görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir