AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa çorap giydirmek

Kahve falında ayağa çorap giydirmek

Kahve falında ayağa çorap giydirmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Size farklı fırsatlar sunabilecek kültürleri, yaşam tarzlarını veya yerleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, geçiminin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ayağa çorap giymek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalettir.

Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayağında çorap görmek umduklarını bulamayacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir