AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorapsız ayak görmek

Kahve falında çorapsız ayak görmek

Kahve falında çorapsız ayak görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, dertleri biteceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, insanların afiyet bulacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında çorapsız ayak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağında çorap görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağından çorap çıkarmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında çoraplı ayak görmek başarılı ve kazançlı olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapsız ayak görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ayağından çorap çıkardığını görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine inanılır.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir