AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa çorap giymek

Kahve falında ayağa çorap giymek

Kahve falında ayağa çorap giymek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, içine fesat düşeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında ayağa çorap giymek gördüyseniz:

  • Entellektüel maceralar veya arayışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağa çorap giymek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorapsız ayak görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını çorapsız görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir