AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama yeteneğinizle gurur duyabilirsiniz.

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ayağa çorap giymek ailesinden hayır göreceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine yorulur.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında ayağından çorap çıkarmak çok zor durumlara düşeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ayağında çorap görmek fal sahibinin içine kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir