AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa siyah çorap giymek

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek gördüyseniz:

  • Konuşulması gereken şeyleri ertelememeniz bazı değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek ne yapacağını şaşıracağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, parasının her zaman bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek hastalıklarının azalacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa çorap giymek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çorap giymek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işarettir.

Kahve falında siyah çorap giydirmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir