AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin avucunu öpmek

Kahve falında birinin avucunu öpmek

Kahve falında birinin avucunu öpmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yeteneklerini geliştirmeye tabir olunur.

Kahve falında birinin avucunu öpmek gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Kahve falında birinin avuç içini öpmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinden öpmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında avuç içi öpmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin avucunu öpmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, işlerinin toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının avuç içini öpmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında avucunu öpmek zor zamanların biteceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında avuç içini öpmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir