AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ön fikirli olmamakta fayda var.

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine işaret eder.

Kahve falında avuç içi öpmek işlerinin gelişme göstereceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin avucunu öpmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinden öpmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, mirasa alamet eder.

Kahve falında avucunu öpmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında başkasının avuç içini öpmek içini açmaya karar vereceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında avuç içini öpmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin avuç içini öpmek lüks şekilde yaşayacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir