AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içi öpmek

Kahve falında avuç içi öpmek

Kahve falında avuç içi öpmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, takdir edilen kişi olacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, sevinç dolu haberler alacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında avuç içi öpmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar sizi sınırlandırıyor olabilir.

Kahve falında avuç içi öpmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında avuç içi yara görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içi çizgilerini görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında avucundan su içirmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında avuç içi yarası görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, düşmanlarla beraber oturmaya inanılır.

Kahve falında avuç içi görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içi kan görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında avuç içi kaşımak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir