AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinden öpmek

Kahve falında avuç içinden öpmek

Kahve falında avuç içinden öpmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulur.

Kahve falında avuç içinden öpmek gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında avuç içinden öpmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulur.

Kahve falında avuç içi öpmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin avuç içini öpmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, planlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin avucunu öpmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avucunu öpmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında avuç içini öpmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının avuç içini öpmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir