AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içini öpmek

Kahve falında avuç içini öpmek

Kahve falında avuç içini öpmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içini öpmek gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziksel olarak sizi nelerin mutlu ettiğini bulmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalettir.

Kahve falında avuç içinden öpmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içi öpmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avucunu öpmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin avucunu öpmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının avuç içini öpmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içini öpmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin avuç içini öpmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir