AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının avuç içini öpmek

Kahve falında başkasının avuç içini öpmek

Kahve falında başkasının avuç içini öpmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının avuç içini öpmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Kahve falında avucunu öpmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalettir.

Kahve falında avuç içini öpmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, terslik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin avucunu öpmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının avuç içini öpmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin avuç içini öpmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, sadaka ya da zekat vereceğine işaret eder.

Kahve falında avuç içi öpmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında avuç içinden öpmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir