AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin avuç içini öpmek

Kahve falında birinin avuç içini öpmek

Kahve falında birinin avuç içini öpmek günahlara, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, rahat şekilde yaşayacağına, helal rızka kavuşacağına, değer göreceğine işaret eder.

Kahve falında birinin avuç içini öpmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz eski bir arkadaşınızla tekrar bağlantı kurmanıza neden olabilir.

Kahve falında avuç içi öpmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinden öpmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içini öpmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında başkasının avuç içini öpmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ikinci bir şans vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunu öpmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin avucunu öpmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hızlanacağına işarettir.

Kahve falında birinin avuç içini öpmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir