AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunu öpmek

Kahve falında avucunu öpmek

Kahve falında avucunu öpmek sağlıkla ilgili gelişmelere, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, daha çok iş yapacağına, emeklerinin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında avucunu öpmek gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç içi öpmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin avucunu öpmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin avuç içini öpmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıların azalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının avuç içini öpmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında avuç içinden öpmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunu öpmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içini öpmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir