AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin avucundan su içmek

Kahve falında birinin avucundan su içmek

Kahve falında birinin avucundan su içmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, müjdeli haberler alacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin avucundan su içmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikleri yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birinin avucundan su içmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avucundan su içmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuçtan su içmek hayatının bir anda cennete döneceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında avuç içinde su içmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında avuçla su içmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında avuçla su içirmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulur.

Kahve falında avuç içinin su topladığını görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir