AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucundan su içmek

Kahve falında avucundan su içmek

Kahve falında avucundan su içmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, hayatını ailesine adayacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucundan su içmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, partnerinizle buluşabilir veya sosyal planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında birinin avucundan su içmek huzurlu bir hayata adım atacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde su içmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, işlerin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuçtan su içmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına inanılır.

Kahve falında avucundan su içmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında avuçla su içmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avucundan su içirmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinin su topladığını görmek yeni çalışmalar yapılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir