AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuçla su içirmek

Kahve falında avuçla su içirmek

Kahve falında avuçla su içirmek kurtuluşa kavuşacağına, işlerin aksayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuçla su içirmek gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili bazı konularda problemler yaşanabilir veya işle ilgili gerginlikler söz konusu olabilir.

Kahve falında avucundan su içirmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında avuçla su içirmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalettir.

Kahve falında avuç içi öpmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içi yarası görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında sol avuç içi görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında avuç içi kaşımak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içi yara görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içi çizgilerini görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir