AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde su içmek

Kahve falında avuç içinde su içmek

Kahve falında avuç içinde su içmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, üzüntülü haberler alacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında avuç içinde su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tam olarak ne yapacağınızı bilmiyorsanız veya bazı konuları isteyip istemediğiniz noktasında tereddütleriniz varsa, iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında avuç içinde su içmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza rivayet eder.

Kahve falında avucundan su içmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin avucundan su içmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında avuçla su içmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuçtan su içmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, içinin ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında avuç içinde su görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tas içinde su içmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir