AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuçla su içmek

Kahve falında avuçla su içmek

Kahve falında avuçla su içmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılar son bulacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, işyerini kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında avuçla su içmek gördüyseniz:

  • Mükemmel buluşlar, fikirler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında avuçla su içmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek imkânların çok daha iyi olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında avucundan su içmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, ana baba sözü dinlemeye rivayet eder.

Kahve falında birinin avucundan su içmek güzel günlerin kapıda olacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalettir.

Kahve falında avuç içinde su içmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına işarettir.

Kahve falında avuçtan su içmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işinin başından ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinin su topladığını görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı haberlere rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde su görmek mal ve para kazanılacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir