AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinin su topladığını görmek

Kahve falında avuç içinin su topladığını görmek

Kahve falında avuç içinin su topladığını görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içinin su topladığını gördüyseniz:

  • Sakin olmanızda fayda var.

Kahve falında avuç içinin su topladığını görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında avuç avuç altın toplamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında avuçla su içirmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde su görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında avuç içinde su içmek işlerinin günden güne bozulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında avucundan su içmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avucunda su görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir