AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin asansörde kaldığını görmek

Kahve falında birinin asansörde kaldığını görmek

Kahve falında birinin asansörde kaldığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, bilmediği duyguları tadacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, çektiği zorlukların biteceğine, müşterilerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında birinin asansörde kaldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız.

Kahve falında asansör içinde kalmak hasretin ve özlemin biteceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörde asılı kalmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörde kalmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörün altında kalmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşıyla asansörde kalmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansöre kalmak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir