AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak

Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak

Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak kendisini iyi hissedeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, onu dinleyeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşen asansörden kurtulmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında asansörden kurtulmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında asansörde kalıp kurtulmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansör kalmak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında asansörde asılı kalmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir