AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde asılı kalmak

Kahve falında asansörde asılı kalmak

Kahve falında asansörde asılı kalmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, işlerin canlanacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörde asılı kalmak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar daha büyük fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında asansörde asılı kalmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda asılı kalmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumda asılı kalmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına inanılır.

Kahve falında duvarda asılı kalmak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında havada asılı kalmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda asılı kalmak dertlerin ve endişelerin son bulacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere asılı kalmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta asılı kalmak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir