AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansöre kalmak

Kahve falında asansöre kalmak

Kahve falında asansöre kalmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, ekonomik olarak kalkınacağına yorulur.

Kahve falında asansöre kalmak gördüyseniz:

  • Söylenenleri kişisel veya olumsuz algılamamanız da fayda var.

Kahve falında asansör kalmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında asansörde nefessiz kalmak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yaşamının uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında asansörün altında kalmak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulur.

Kahve falında dar asansörde kalmak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak kendisini üzen konuların kapanacağına, sorunların hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörde kalmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörden kalmak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir