AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör içinde kalmak

Kahve falında asansör içinde kalmak

Kahve falında asansör içinde kalmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, masraflarının azalacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine delalettir.

Kahve falında asansör içinde kalmak gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız onlardan birisini fena halde kızdırıyor olabilir.

Kahve falında asansör içinde kalmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında asansörün içinde kalmak işe ve aşa kavuşacağına, alım gücünün artmasına tabir olunur.

Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak kendisini korumaya alacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında asansörden kalmak prestij sahibi olunacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla asansörde kalmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında asansörde asılı kalmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında dar asansörde kalmak mutluluk ve huzur elde edeceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir