AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörün altında kalmak

Kahve falında asansörün altında kalmak

Kahve falında asansörün altında kalmak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörün altında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Kahve falında asansörün altında kalmak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla asansörde kalmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörde kalmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında dar asansörde kalmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin asansörde kaldığını görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörde asılı kalmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörün içinde kalmak bir yere taşınmaya, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir