AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak

Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak

Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar doğabilir.

Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine delalettir.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, ticarette yol katedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansör kalmak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulur.

Kahve falında birinin asansörde kaldığını görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret eder.

Kahve falında asansörde nefessiz kalmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla asansörde kalmak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörden kalmak ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir