AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde kalmak

Kahve falında asansörde kalmak

Kahve falında asansörde kalmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, güzel işlere imza atacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sıkıntılar son bulacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işarettir.

Kahve falında asansörde kalmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında birinin asansörde kaldığını görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörden kalmak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, yüklü siparişler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörün içinde kalmak problemlerini çözeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işaret eder.

Kahve falında asansörde kalmak hem çok mutlu olacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşıyla asansörde kalmak üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında dar asansörde kalmak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir