AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşıyla asansörde kalmak

Kahve falında arkadaşıyla asansörde kalmak

Kahve falında arkadaşıyla asansörde kalmak hobilerine eğileceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşıyla asansörde kalmak gördüyseniz:

  • Olayların üstesinden gelmek istiyorsanız biraz daha rahat olmalısınız.

Kahve falında arkadaşıyla asansörde kalmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörden kalmak yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında asansörün içinde kalmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin asansörde kaldığını görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar asansörde kalmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında asansöre kalmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulur.

Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir