AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin arsa aldığını görmek

Kahve falında birinin arsa aldığını görmek

Kahve falında birinin arsa aldığını görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin arsa aldığını gördüyseniz:

  • Yardım beklemek ya da aramak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında başkasının arsa aldığını görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin arsa aldığını görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arsa aldığını görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında arsa alıp satmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil arsa görmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arsa sattığını görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında arsa çevirmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arsa sahibi olmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir