AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa sahibi olmak

Kahve falında arsa sahibi olmak

Kahve falında arsa sahibi olmak iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, hayattan her istediğini alacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işaret eder.

Kahve falında arsa sahibi olmak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin sizin için neler yapabileceğini tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında arsa sahibi olmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, küslerin barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arsa sahibi olduğunu görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında deniz kenarında arsa görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına işarettir.

Kahve falında arsa kazmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında ev arsa görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına işarettir.

Kahve falında arsa almak istemek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında birinin arsa aldığını görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulur.

Kahve falında arsaya ev yaptırmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir