AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil arsa görmek

Kahve falında yeşil arsa görmek

Kahve falında yeşil arsa görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil arsa gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi iş hayatınızı veya maddi durumunuzu geliştirmek veya güçlendirmek için kullanmalısınız.

Kahve falında yeşil arsa görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin arsa aldığını görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir arsa görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi imkânlarının azalacağına delalettir.

Kahve falında arsa tapusu almak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında boş arsa görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sağlığının bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arsalar görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kenarında arsa görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arsa sattığını görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir