AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının arsa aldığını görmek

Kahve falında başkasının arsa aldığını görmek

Kahve falında başkasının arsa aldığını görmek işlerinde çok başarılı olacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sorunlarının yakında biteceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının arsa aldığını gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olacak.

Kahve falında başkasının arsa aldığını görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında arsa aldığını görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin arsa aldığını görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıktan arsa almak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine tabir olunur.

Kahve falında arsa tapusu görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalettir.

Kahve falında arsa parsellemek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arsa alıp ev yaptırmak büyük bir gelir toplayacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında boş arsa görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir