AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa aldığını görmek

Kahve falında arsa aldığını görmek

Kahve falında arsa aldığını görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, saygınlığının artacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çok zengin olacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arsa aldığını gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetiniz pek çok sorunu çözebilir.

Kahve falında birinin arsa aldığını görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının arsa aldığını görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arsa aldığını görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arsa alıp satmak yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arsa alıp ev yaptırmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kıyısında arsa görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arsa almaya çalışmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arsa tarla görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir