AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa çevirmek

Kahve falında arsa çevirmek

Kahve falında arsa çevirmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında arsa çevirmek gördüyseniz:

  • Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında arsa çevirmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyı ters çevirmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kına çevirmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı çevirmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında fırıldak çevirmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında altını paraya çevirmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtını çevirmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kafa çevirmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir